Mind the gutter

ovanifr1

Det kom mer snö inatt och det snöade när jag cyklade till biblioteket. Det är direkt olämpligt att cykla i snöoväder eller när det ligger snö på marken över huvudtaget. Det fick även Emilia erfara igår. Idag fick jag rejäl sladd på cykeln när jag skulle svänga in mot bibblan, rakt framför en tjej på vägen och det lustiga är verkligen att jag inte tänkte ett dugg på att jag kunde slå mig eller att datorn kunde åka i backen, utan det enda som gick genom min hjärna var Shit vad piiiinsamt! Och då ska sägas att jag inte brukar skämmas i första taget. Aja. Så jääääla piinsamt!

Skriva obegripliga meningar om kvalitativa intervjuer nu, med musik i örat och drömmar om nästa vecka. ledighet. Min playlist heter Bubbly, det är precis så det känns.

Pages:

En kommentar till “Mind the gutter”

  1. Emilia skriver:

    Aj stackare! Hur gick det?? Visst är det lustigt, det första man tänker på är verkligen att ”usch vad pinsamt, hoppas ingen såg” Sen börjar man tänka på de mer väsentliga sakerna :) Lycka till med plugget! Kram på dig

Lämna en kommentar