Helgrapport och partypics

Ett par partypics i alla fall, jag själv fanns med på de flesta bilderna och det är inte roligt att sitta och redigera 12 000 bilder på sig själv. Så är det bara. Men några ska jag allt bjuda på! Det var i alla fall en riktigt kul fest i fredags. lokal, bål och massor med trevliga människor, det är bra ingridienser för partaj det. Sen mådde jag väl lite sisådär igår, men det är ju smällen man får ta. Big time! Men mammas mat och mysigt sällskap gjorde susen. Jag och babe är kvar hos föräldrarna än, men ikväll åker vi hem och städar och julpyntar. Jag har nämligen fått fina julgardiner och dukar av mammsen. Fint skare bli!

Nu ska jag flytta rumpan ut i garaget där jag ska begå en synd (i pudelvärlden) nämligen klippa nos och tassar på Ville utan att bada honom först. Ve och fasa! Men, jag tröstar mig med att skäret ändå är så slitet att det inte gör så mycket. Villes bad får allt vänta till två dagar före julafton, eller däromkring. Här kommer bilderna iaf:

 
Me before party.


Jag och finaste Marian


Bål fanns det gott om.


Jag och bejbi.

Pages:

Lämna en kommentar