Försoven

Upp med tuppen skulle ju jag! Ehh… Vaknade till och kände mig pigg och funderade över vad jag ställt klockan på i går kväll, och kom på att jag nog inte ställt klockan alls. Då var klockan 7:40. Jag hade tänkt vakna vid 6. Gah! Och jag hatar att försova mig, har väl gjort det totalt 5 ggr i mitt liv eller något. Nu är jag på bibblan i alla fall, fick tag i ett grupprum och sitter och väntar på Heléné som också hade försovit sig. Haha, tur att man inte är ensam.

På tal om sovande. Jag är faktiskt en sån där jobbig människa som inte gillar att snooza heller. Jag blir bara seg och det är onödigt att ligga längre än man borde. För mig är det viktigare att studsa upp ur sängen, ta en dusch och ha gott om tid att dricka mina 2 koppar kaffe innan jag ska iväg. Sen brukar det aldrig bli sådär gott om tid på slutet ändå, but still…


Så här såg det ut utanför vårt fönster vid 8:30. Snö och solen på väg fram. Det är underbart fotoväder ute och jag är lite bitter för att jag måste sitta här på bibblan större delen av dagen. Men det är bara att köra på. Plugg nu!

Pages:

2 kommentarer till “Försoven”

  1. Kristina skriver:

    Jag önskar att jag var som du. Jag kan ligga och snooza i flera timmar och då överdriver jag inte. Idag la jag mobiltelefonen (väckarklockan) på andra sida i mitt rum, för att jag skulle tvingas gå upp. Tror du det hjälper? Nej jag lägger mig o snoozar lite till. Ah!

  2. Emilia skriver:

    Jag snoozar heller aldrig, är mycket bättre att gå upp direkt och försöka piggna till lite :)

Lämna en kommentar