Dan före (inlämnings)dan

På plats hos Heléné. I dag är det dags att skriva den stooooora diskussionen, sen måste man visst ha en innehållsförteckning och sådär. Det ska min bejbi hjälpa oss med ikväll.

Idag fyller sötaste Emman år, hela 21 år faktiskt. Stora tjejen! Som en första liten födelsedagspresent till henne har jag bytt ut hennes jätte-höstiga header och fixat ny layout på hennes blogg. Allt för att få henne att blogga oftare ;) Hoppas att hon tycker om den bara… Grattis grattis grattis! I eftermiddag ska jag på födelsedagsfika, så nu är det allt dags att köra igång med plugget. I morgon efter kl 17 är vi friiiiia! (Åtminstone i några dagar.)

emmaheader1
Emmas header före

emmaheader2
Emmas header efter

Pages:

En kommentar till “Dan före (inlämnings)dan”

  1. emma skriver:

    Den är sååå himla fiiiin!! :-D :-D TACK TACK! vi ses sen på fikat!

    KRAM!

Lämna en kommentar