And then the häger spread it's wings

När jag stod vid fågeldammen i Boulognerskogen idag blev jag alltså trodd att vara en fågelskådare. En tant avslöjade mig när hon kom fram och frågade om jag spanade efter efter kungsfiskaren som tydligen synts vid dammen några gånger. Detta är tydligen lite sällsynt. Jag svarade i alla fall att det inte var det jag gjorde, utan jag väntade på att ”den där tranan” skulle flyga ner från tallen den satt i så att jag kunde fota den. Tydligen var det ingen trana då, utan en gråhäger. How would I know? Well, väntade gjorde jag i alla fall och till slut flög den ner och satte sig på isen och jag hann få några bilder.

Lite senare kom en kille i 30-årsåldern med kikare och hela fågelskådar-kittet och undrade om jag hade sett kungsfiskaren. Det visste jag ju inte om jag hade, eftersom jag inte vet hur en sån ser ut, men det talade jag inte om. Svarade att jag inte hade det, men kunde peka ut gråhägern där den återigen satt i sitt träd i alla fall. Puh! Sen stod jag kvar där ett tag och låtsades att jag väntade på kungsfiskaren, fast i själva verket väntade jag mest på att änderna skulle flaxa lite med vingarna så att jag kunde få lite coola bilder. Jag såg i alla fall ut som en fågelskådare, det är ju huvudsaken.

h1  

h2

h3

Pages:

6 kommentarer till “And then the häger spread it's wings”

 1. kristina skriver:

  Mitt objektiv är nog rätt bra tror jag!! Ska bara lära mig lite mer :P

  Vilken finfin häger du tagit. Min pappa blev fascinerad. Han gillar Hägrar
  Till helgen ska jag åka till kusten, då ska jag se om jag kan hitta en svan och ta kort på. Det brukar finnas svanar där :P

  Ha det toppen!

 2. Amy skriver:

  Haha, vad skön du är Sara!

 3. Ida skriver:

  jo jag förstår vad du menar, det var lite av den känslan jag var ute efter när jag gjorde den :) roligt att du gillar den och TACK så mycket för allt :)

  hehe, roligt att vara fågelskådare :P

 4. Linda skriver:

  Gott nytt år :)

 5. Ida skriver:

  GOTT NYTT ÅR PÅ DIG SÖTNOS :) Många kramar.

 6. Elan skriver:

  Gott nytt år! :-) Stor kram till dig tjejen. Ha det bra i storstan! KRAM

Lämna en kommentar