22 december – with love

3 år. Det är en lång tid. Jag vill säga 4 år, men på riktigt är det 3 år. T-R-E. Sedan den där morgonen när någon ringde på och viktiga beslut togs om viktiga känslor som hade flugit omkring utan bestämd färdriktning alldeles för länge. Jag och du. Jag och min älskling. I medgång och motgång. Nu känslobabblar jag obegripligt, men sen är jag katastroftrött också.

Haft en finfin helg med en kul fest med lillebror, älskling och vännerna och en välförtjänt slappsöndag. I dag har jag jobbat på dagis och 8 arbetstimmar blev plötsligt 10 och nu är jag som sagt trött som en liten gnu. Men nu är jag julledig! I morgon tar vägarna oss ut till Berg för mysjulfirande och det är jag glad för. Nu ska jag hoppa i säng så att jag orkar upp i tid i morgon, julhandling och pudelbad står på schemat. Hej!

love1
Always you and me. Nu tar vi tre till!

Pages:

Lämna en kommentar