14 december

1214
En ängel från Emmas fönster får vaka över bloggen ikväll och bli ”lucka” nr 14.

Jag har haft en helt okej dag. Vi har jobbat på med diskussionen och i morgon blir sista jobbdagen på en vecka. Skööönt så det är knappt möjligt att beskriva. I eftermiddag har jag varit på en jättemysig födelsedags-/adventsfika hos Emma. Kvällen består av kramar, TV och levande ljus. För att hålla samvetet i schack ska jag skriva ut den senaste versionen av uppsatsen och kladda lite tankar i den så jag är förberedd i morgon.

I övrigt har vi fått vår julgran idag av fina pappa. Vi är ju borta hela julhelgen och är bara hemma under mellandagarna, så det vill till att ta in granen tidigt om vi ska hinna njuta av den och få lite julstämning. I morgon ska jag klä den och göra klart + skriva alla julkorten. För i morgon kväll är jag leeeeeedig!

 

Pages:

En kommentar till “14 december”

  1. kristina skriver:

    Sådär. Nu har jag läst ikapp i denna blogg :) 13 dec bilden var riktigt fin! alla andra bilder var såklart som vanligt lika fina :) Jag vet att inte bara du väntar på Canon kameran, den väntar på dig också ;)

    Lycka till med inlämningen idag !!

    Stor KRAM

Lämna en kommentar