Well, hello

Vilken attans peppdag jag har haft! Intervjun gick toppenbra, sen bestämde vi oss för att plugga på varsitt håll fram till lunch och det gick hur bra som helst. Börjar hitta motivation för det här himla exjobbet, det är ju inte fel. Jobbade på iaf och när lunchen väl var över så var vädret så himla olockande (ordförslag?) och vi kände inte alls att släpa oss från varsitt håll till bibblan och riskera att ramla i nån snöhög på vägen, så vi fortsatte plugga hemma och jag måste säga att jag är stolt över mig själv. Woho! Det har gått riktigt bra. Hemmaplugg brukar för mig betyda noll självdiciplin och bortslarvad tid, men inte idag inte!

Jag och Emma har dessutom varit och tränat ikväll. Skönt som bara den var det! Det blir nog ett pass i morgon också. När jag kom hem från Friskis så pluggade jag ännu mer. Hoppsan! I morrn ska jag vara på bibblan vid 8-ish och skriva uppgiften som ska in på onsdag, så snart blir det härliga sängen men först ska jag nog lägga upp några bilder från helgen. Tjing!


Saknar gosingarna i soffan!

Pages:

Lämna en kommentar