Two muppets living their life

Igår var ingen rolig dag. Men man har ju bra och dåliga dagar. Det finns människor som kan rädda en, det är det viktiga. Ni vet vilka ni är. Idag är dock en mycket bättre dag. Vi har pluggat helt okej, i morgon ska vi ut och göra intervjuer på en förskola. Exjobbet is coming together. Tror att vi kommer fixa det bra, även om det kommer bli tufft många stunder.

När man har det tufft på vissa plan i livet är det bra att man är tillsammans och bor ihop med sin bästa vän. Det finns inget vi inte klarar, som vi inte kan ta oss igenom tillsammans. Vi är bra på att ta vara på mycket av tiden vi har tillsammans och fixa guldkanter. På riktigt. Saker att se fram emot. Just nu finns det saker som hindrar att vi gör saker som kostar mycket pengar, då fixar vi små saker som kostar mindre pengar i stället. I helgen ska vi ha lite för-december-mys med glögg och pepparkakor, se filmer och skratta. Om bara en liten stund ska vi ta en promenad ner till stan med hundarna och spana in lasershow och kristallkronor på stad-i-ljus-grejen. Jag ska försöka fota. Mys!


You’re my everything

Pages:

2 kommentarer till “Two muppets living their life”

  1. Kristina skriver:

    Cooooooooooooool bild! ;)

  2. Ida skriver:

    tack, åh vad roligt att du kan inspireras av mig, det glädjer mig :) ha det fint. kram.

Lämna en kommentar