Träningslycka och tvättstugeduktig!

Idag var första skoldagen på evigheter! Inte var det roligt precis, men nu är det bara att köra de sista månaderna! Men bäst idag var i alla fall att jag och Emma for iväg till friskis för ett härligt jympapass! Det var mitt första sedan förkylningen bröt ut, jag var tokladdad innan och gick och längtade hela eftermiddagen ;) det gick mycket bättre än jag trodde, kroppen hade inte förträngt några muskler, utan det gick att köra för fullt hela passet. Göööött! Nu ska jag minsann bli träningsnarkoman igen =-)

I eftermiddag och hela kvällen har vi lyckats ta hand om all tvätt också, plus att jag gjort klart en viktig grej inför lördag. Nöjd är jag! Ska försöka komma upp tidigt i morgon och fortsätta fundera över vad jag har för kunskapssyn egentligen. Tråååkigt, men nödvändigt. Håll tummarna för att jag hinner bli klar. Nu ska jag gå sista kvällspromenaden med hundarna, sen blir det söta drömmar för hela slanten. Hej grej!


UFO?

Pages:

3 kommentarer till “Träningslycka och tvättstugeduktig!”

 1. kristina skriver:

  Hoppas du får vara frisk nu och att det inte kommer tillbaka :) Själv har jag varit förkyld sammanlagt 7 ggr den här hösten tror jag. Idag är jag förkyld med. Jag tänker banneme träna ikväll ändå! moahaha.

  I have seen this before. It must be UFO

 2. Michael S skriver:

  Håll dig frisk och kry för det har inte vi lyckats med i värmen. Först jag i 36 timmar sen tog Monica stafettpinnen. Mystisk magåkomma med feber och värk som bara kom och som försvann lika snabbt.
  Soliga hälsningar från Thailand

 3. kristina skriver:

  Tycker det bloggas lite dåligt här va?

Lämna en kommentar