Today is a day for victory

Hell yeah. Jag och Heléné-sötisen åkte i morse till en faktiskt ganska trevlig förskola för att göra två intervjuer. Vi åkte därifrån med fyra gjorda (lyckade) intervjuer och ytterligare en inbokad i nästa vecka. Dessutom blev vi erbjudna att få vicka där på inringning. Haha. Gött som attan är det. Vi åkte vidare till stadsbiblioteket för att låna vettiga böcker för c-uppsatsen och sen åkte vi åt varsitt håll för att göra nyttiga saker lite enskilt. Jag försöker nu att skriva uppgift, med mindre lyckat resultat. Det finns för många störningsmoment. Men nu är det ju dags för lunch snart, så det får väl kanske bli bibblan efteråt i så fall.

Skickade ut Daniel med hundarna en halvtimma för att jag skulle kunna koncentrera mig lite och vad gör jag? Jag pratar med Jenny på msn och sen bloggar jag. MuppSara! Nu måste jag faktiskt skärpa till mig. Bilder från gårkvällen kommer nog senare, sen ska vi handla också tror jag. Men nu! Självdiciplin – on!


Nu vill jag ha vinter.

Pages:

En kommentar till “Today is a day for victory”

  1. Emilia skriver:

    Ja den där självdisciplinen är svår att hitta… antar att det inte spelar någon roll om man har exarbete eller ett litet inlämningsarbetet, självdisciplinen har alltid svårt att infinna sig…

    Jag älskar skönlitterära böcker, tar mig helt enkelt tid att läs dem… ibland med ganska dåligt samvete, men det är ett så himla bra sätt att koppla av på tycker jag :)

    Lycka till med skrivandet på exarbetet :)
    Kram!

Lämna en kommentar