The roof is on fire

Ibland måste man få stänga av vissa delar av sitt liv och det har jag övat mig på i helgen. Jag har gjort både nyttiga och onyttiga saker, roliga och tråkiga, men mest har jag mått bra. Jag har slutfört min sista VFU-period nånsin i livet, blivit godkänd och berömd och jag är glad. Nu är det bara exjobbet och ett par uppgifter kvar, sen är jag lärare i tidiga åldrar. Hey ho.

Helgen kan sammanfattas med ord som värmeljus, sushi, mys, kärlek, samtal, kramar, god mat, skratt, framtidsdrömmar, hundpromenader och härligheter och jag är lite ledsen att den är påväg att ta slut. Ska göra det bästa av de sista timmarna. Samtidigt har vi en rolig vecka framför oss, körig och tuff, men rolig.

Jag har två seminarier att klara av i morgon, sen ska jag nog äntligen hinna med mitt första jympapass på eeeevigheter. Längtar!

Keep smiling people!

Pages:

En kommentar till “The roof is on fire”

  1. Anna skriver:

    Sara! Jag saknar dig på vk! :)
    /fraigo

Lämna en kommentar