Som en klippa i stormen

Iiiiisch. Jag är nervös. 12:45 sitter jag på min första arbetsintervju sedan Coop Forum våren -03. Scheisse. Hur ska detta gå? Jag hoppas verkligen att jag ska kunna känna att det är en trevlig förskola innan jag ska in och prata med cheferna, ska nog ta mig dit lite tidigare och kika in på nån avdelning och hälsa. Baaaah.

Jag ska plugga nu på förmiddagen. Borde börjat för typ en timma sen, men hur tusan ska jag kunna koncentrera mig? Och jag vill verkligen få ta ledigt efter intervjun, så då går det inte att sätta sig med massa skola. Älskling ska iväg till arbetsförmedlingen nu dock, så då ska jag stänga av Nyhetsmorgon och försöka skriva lite, så kanske tiden går fortare.

Hade svårt att slappna av när det var dags att sova, men när det sista man får höra är älsklingen som viskar ”Du är min klippa och jag är din” så är det svårt att inte somna lycklig. Dessutom är det ju snart helg. Nu måste jag verkligen försöka ta tag i uppgiften, ska bara se vädret först. Hoppas på fotoväder i helgen!


Finaste!

Pages:

2 kommentarer till “Som en klippa i stormen”

  1. zill skriver:

    Ang. Advent… Jag vet att det inte är 1:a advent förrns nästa helg & att sista advent därmed ligger den 21:a december. Men, om det hade vart som TV4 sa, att det är första advent nu på söndag, så blir sista advent redan i lucia-helgen. Det var så jag resonerade ;). Puss!

  2. zill skriver:

    Mmm jag förstår det. Men vet du? Du är världens bästa & sötaste Sara, så det kommer gå galant! Jag ska hålla tummarna för dig..! Du får berätta sen hur det gick :). Kram!

Lämna en kommentar