Solen i ögonen

Jaha. I helgen hade det ju varit toknajs att få gå och se Solen i ögonen på bio. Men eftersom man bor i en stad som tydligen är en av Sveriges töntigaste, så kan man inte det. Biostaden Saga finns liksom inte med i listan. Crappy crap! Men jag är inte så förvånad. Men den kommer ut på DVD 10 december, kanske att jag kan stå ut tills dess och sedan ge mig själv den i ”hej-nu-har-vi-lämnat-in-exjobbet-present” den 15:e.

Men, ikväll ska jag jobba på kåren och i morgon ska jag julpyssla med världens underbaraste Emma och Kristina, så jag ska ha det rätt bra ändå! Mensvärk är sjukt jobbigt och nu måste jag pallra mig upp ur soffan och mot biblioteket to meet my sweet Heléné. Lejter!


och spilld mjölk överallt…
Bild: www.winnerback.net

Pages:

2 kommentarer till “Solen i ögonen”

  1. zill skriver:

    Amagad! Tack Sara! Jag visste inte ens att det hade kommit en film…! Weee! DEN ska jag ga mig själv i julklapp :D.

  2. Emilia skriver:

    Den vill jag också se, Lasse är ju tokbra!! Attans att den inte går i Skövde men skönt att det inte tar så lång tid tills den kommer på dvd :)
    Ha en trevlig helg!
    Kramar

Lämna en kommentar