Saturday's pictures and fun

Åh vad roligt jag hade igår! Det var en riktigt härlig dag, fika och skogspromenad och träffa alla (nästan) i Emmas stora familj, saffransplättar och sedan biltur hem till Kriss. Matlagning (grekiskt), lite vin, kattgos, massor med julpyssel och skratt. Busstur hem i mörkret vid midnatt och somna bredvid gosig älskling. Jag är nästan 15 julkort och ett tjusigt geleljus rikare. Hell yeah. Tänkte fota det mesta, men batteriet var inte på min sida i går kväll, hann dock med en del bilder innan det gav upp:


Emmas goa Ludde

 
Matlagning i mysköket!


Jag var rutig och glad (och långhårig?)


Kristinas goskatt Signe

Tack för en underbar kväll tjejer!

Pages:

En kommentar till “Saturday's pictures and fun”

  1. emma skriver:

    Tack själv! :-)

Lämna en kommentar