Nyårsplaner och trötthet

Ja, tackfest igår alltså. Roligt, och precis vad jag behövde. Det kändes väl inte riktigt så i morse när jag vaknade och skulle upp och jobba, men det var det värt så här i efterhand. Jobbet har gått riktigt bra idag, alla ungar var glada och kramades när jag var tillbaka. Blev mött av en liten välkomstkommitté i hallen när jag kom dit, min söta lilla treåriga vän och några småtjejer till. Nu längtar jag efter att börja jobba på riktigt.

Ikväll har vi bokat biljetter till Stockholm över nyår. Biljetterna blir en julklapp från underbara mamma och pappa och det är nog den bästa julklapp jag kan tänka mig när det är som det är. Nu kör vi hårt ett par veckor, sen är det inlämning av uppsatsen, därefter får vi fira underbar, mysig jul hemma hos mamma och pappa, precis som det ska vara, och efter det får vi åka bort och andas och samla krafter några dagar innan det nya året drar igång, med examen, jobbstart och allt slit. Det riktiga livet.  

By the way, mina orkideer lever fortfarande. Exakt hur imponerade blir ni nu då? Va? Någon? Pappa?


Underbaringar!

Pages:

2 kommentarer till “Nyårsplaner och trötthet”

  1. kristina skriver:

    Exakt så här imponerad är jag: 100 %

    Dom är så fiiina. På lördag får du se på min orkideé, den är också fin!

  2. Michael S skriver:

    Grattis. Nu brukar man ju inte kunna ta död på orkideer på 4 veckor så det kan vara tur men grattis ändå

Lämna en kommentar