Novembersol

Nära två timmar promenerade vi med hundarna i eftermiddags. Vädret var helt underbart, kyligt men soligt och det var glädje långt ner i magen. Ljuset var fantastiskt, så jag har fotat massor, tog säkert 2000 motljus-bilder, lekte med färginställningarna i kameran och fotade för veckans fototriss och fick många bra bilder. Lovely. Fick massa mersmak, ville inte sluta, men ljuset blev sämre framåt 16-tiden så då gav jag upp för dagen. Vi slutade promenaden på Sigges där vi köpte godis, sen har vi haft en mysig eftermiddag i soffan. En regelrätt förlängning av helgen alltså.


Vass lek ;)

Ikväll fick jag också ett samtal från ytterligare en förskola som ville boka in mig för en arbetsintervju. Känns skönt, hoppas att någon ska fastna för en i alla fall. Annars får det bli flytt eller något i den stilen, för nu måste vi ha jobb, jag och min babe. Jag är sugen på att få bo i en stor stad nu, men samtidigt är jag så skraj för att lämna allt som betyder så mycket här. Dock känner jag mer och mer för en jätteförändring, en utmaning och en nystart. Kanske kan jag få det på något vis här också. Time will tell.

Upp och plugga i morgon, så nu är det nog allt dags att sussa. Tänker på vännen som har det jobbigt och skickar internet-kramar. Nattinatti.

Pages:

Lämna en kommentar