Never like we planned it

Så kan det gå! Ikväll är det tackfest för alla oss tjejer som fixade Herrsittning 2008 för ett par helger sen och jag hade ställt in mig på lång sovmorgon och kanske pyttelite huvudvärk i morgon. Det är ju ändå lill-lördag! Men nu blidde det inte så, fick samtal från förskolan där jag gjorde senaste praktiken (fast en annan avdelning) och en förfrågan om att vicka 9-15:30 i morgon. I dagens ekonomiska läge kan jag inte vara självisk och säga nej, så är det bara. Blir några fina pengar före nyår det, vi som så väldans gärna vill fara åt något annat håll i landet över nyår kommer vara glada över det då. Sen är det väldigt söta barn där, gullig personal och jag ser fram emot att jobba. Tjiho!

Men, nu ska jag läsa lite mer litteratur till uppsatsen innan jag stajlar mig för att fara ner till kära Boulogner och umgås med dom snygga brudarna ett tag, för helt och hållet tänker jag inte ge upp kvällen! Några timmars skratt och fniss tänker jag allt unna mig, men det blir hem i tid. Ciao!


Boulognervatten i repris

Pages:

Lämna en kommentar