Jag vilar under himmelen i höst på min planet

Det är tokigt vad man kan bli glad för materiella saker. Min fina bästisälskling har sett till så jag har får shoppa en tokfin klänning idag för en yttepytteliten peng, den känns som Sara raktigenom och det är det första klädesplagg jag handlat på ett par månader, minst. Så jag är glad. Tack fina bejbi! Bild kanske kommer efter i morgon, om jag väljer att inviga den hos Kristina.

Annars, plugg har gått bra idag faktiskt, trots den jobbiga värken i magen. Om en timma blir det jobb på kåren, så alla får ha en fin kväll. Jag ska smita iväg och hjälpa darling med middagen och platta till håret. Todiloo!

Pages:

En kommentar till “Jag vilar under himmelen i höst på min planet”

  1. Kristina skriver:

    Åå Ledsen bild i dag :(

    MEN roligt inlägg! W e e för klänningar. Hoppas vi får se den i morgon!!!

    Kram och lycka till på Kårhuset

Lämna en kommentar