Amazing weekend

Det blev en härlig allahelgona-helg i år. Kårjobbandet i fredags gick bra, många som hade klätt ut sig och vi klarade utrymmande vid brandlarm bra. I korta drag! I går dök svärföräldrarna upp med sina söthundar som vi ska få ha i hela tre veckor. På kvällen gick vi ut och åt middag med både Daniels och mina föräldrar, god mat på Mangos blev det och sen åt vi efterrätt här hemma hos oss. Det var riktigt trevligt :)

Idag har det varit en lugn och skön söndag, vi har ätit lunch och varit ute med hundarna drygt en timma. Det har varit kanonhöstväder hela dagen! I morgon ska jag ju påbörja min sista vecka på praktiken, så jag ska bara vila resten av kvällen, kramas, klappa hundar och mysa :) Och kanske lägga upp lite bilder från promenaden idag.

Oh, Daniels föräldrar hade ju med sig en finfin present när de kom hit, en orkidé-kompis till den som jag köpte för ett par veckor sedan :) Tack tack tack!


Den nya i förgrunden och den första i bakgrunden :)

Pages:

En kommentar till “Amazing weekend”

  1. emma skriver:

    Mysig helg ni verkar ha haft det! :-) vi får ses o ta promenad med vovvarna någon dag!!

    Ha de bra på praktiken imorgon:-)

    Kramkram

Lämna en kommentar