Weekendfeelings

Skööönt. Inte nog med att jag fick sluta tidigare och att jag haft en riktigt bra dag/vecka, det är härlig helg också! Fokus på att fortsätta bli frisk ikväll. Vi ska strax iväg och handla och fixa lite, sen blir det tacogratäng, vin och värmeljus kvällen lång. Lovely.

Och idag! Jag kom från förskolan med två finfina referenser till mitt CV. Nu har jag både från Coop och från två förskolor. Vem vill inte anställa mig nu?! ;)

Nu ska vi handla. Hörs senare. Tataaa!

Pages:

2 kommentarer till “Weekendfeelings”

  1. Elan skriver:

    Vad roligt med jobbsökningen! Hoppas du får något av de du vill ha!
    Vi ska köpa bil från Skövde… Spännande! Åker och hämtar den 7-9 nobemver! :) Så roligt!

    Ha nu en underbar helg med sambon! KRAMAR

  2. Kristin skriver:

    Jag har utmanat dig! :) Kika i min blogg.

Lämna en kommentar