Vilja v/s måsten

Mjaha. Ikväll är jag tokigt sugen på att dricka vin, skratta och se var kvällen tar vägen. Blir oerhört svårt då man 20:00 måste befinna sig på kåren för att jobba på halloweendhiskot. Missförstå inte, jobba på kåren är skitkul, men vissa kvällar önskar man att man slapp. När man dessutom har sån katastrofal mensvärk och ett sånt jäkla pms-humör som jag har just ikväll så känns det inte roligare. Pust! Well, jag har ju min bejbi med mig i alla fall, även om han står fast i dj-båset hela kvällen. Och jag får ju min lediga kväll i morgon, när svärföräldrarna kommer hit med söthundarna!

Idag blev det faktiskt en tur till HM för att utnyttja den fina rabatten. En tjusig vit, stickad sjal blev det, en sån har jag velat ha längelänge! Köpte lite nödvändigheter också, strumpbyxor och sånt. Har försökt ta en bild på halsduken, men det gick inte så bra. Kanske kommer i morgon. Nu ska vi faktiskt äta lite mat här och sedan ge oss i väg till le kår. Ha en fin halloweenkväll!

(och så måste man försöka ignorera någon av grannarna, som verkar sitta och sy med en gammal hööööögljudd symaskin eller något, det ekar som bara den och våra väggar skakar. Jag hör inte vad jag tänker. Gotta go)


Pumpa, lånad härifrån

Pages:

2 kommentarer till “Vilja v/s måsten”

  1. Elan skriver:

    Allt bra idag? Skiner solen i Skaraborg? Här i Stockholm är det underbart, har tagit en liten prommis, mycket skönt! Ha det gott tjejen! Kram

  2. Elan skriver:

    Vad blir det för god efterrätt? Hur går vk för dig? Inget vidare för mig :-) Orkar liksom inte bry mig riktigt.
    Bilen ja, blev inte den vi trodde, men vi spanar. Hoppas det löser sig fort, oroar mig för det! KRAM

Lämna en kommentar