Utmanad

Jag har blivit utmanad av Kristin! Jag ska berätta sju saker om mig själv, det kan vara både alldagliga och knäppa.

1. Jag kan inte sova om någon av garderobsdörrarna inte är helt stängda, det gör mig tokig.

2. Jag älskar julen. Advent, lucia, julafton, well, hela december egentligen. Jag skulle kunna börja julpyssla, handla och pynta redan i mitten på oktober om det inte vore för att någon säkerligen skulle se till att några vitklädda män kom och hämtade mig med tvångströja och satte mig bakom lås och bom :p

3. Jag älskar att känna mig organiserad, köpa fina block, pärmar, skriva med fina pennor och hålla koll, men jag är nog världens mest röriga och oorganiserade människa.

4. Jag är livrädd för livet efter examen när studentlivet är slut, men samtidigt har jag nog aldrig sett fram emot något så mycket. Jag längtar efter ett stabilt ”vuxenliv” och nya upplevelser även om det känns lite darrigt och nervöst ;)

5. Det är mycket nu, så det går inte en dag utan att jag tänker att det vore underbart att få lämna den här stan och Skarabôrg en helg, en vecka, eller ett halvår.

6. Innan jag träffade Daniel trodde jag knappt ens på förhållanden, nu har jag såna där typiska flickdrömmar om ett sagobröllop med vit klänning, familj och vänner, bröllopstårta och smekmånad. Jag har blivit en mjukis alltså.

7. Jag avskyr att ringa viktiga telefonsamtal och väntar alltid in i det längsta.

Jag utmanar:

Emma
Kristina
Sofia
Frida
Therese
Emilia
Elan

Här nedan hittar ni reglerna.
Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Pages:

3 kommentarer till “Utmanad”

  1. Emilia skriver:

    Roligt att du utmanar mig, får ta mig an det imorgon :) Kram

  2. Kul utmaning! Den var rolig att läsa också ;) Här har Du en till som ääälskar julen!

  3. zill skriver:

    Jag har svarat på utmaningen :).

Lämna en kommentar