Upp som en sol?

Sprudlande humöret från början av helgen avtar när man anar ett återfall av det fruktansvärda onda i halsen jag precis blivit fri från. Faaan också rent ut sagt. Jag som ska träna i morgon! Kanske kör ändå… Orkar inte vänta längre! Knaprar halstabletter, dricker te och c-vitamin och echinagard och allt jag kan komma på här i kväll. Måste också förbereda mig ordentligt för besöket jag får på praktiken i morgon, en av våra lärare från högskolan som ska titta på mig när jag kör någon aktivitet med barnen. Illa om man ska behöva sitta där och känna sig sjuk :( Kommer bli tokig. Hoppas att det går över tills i morgon.

Haft en fin helg hos mor och far, mysigt och trevligt med middag, soffmys, promenad, skratt och så lite hundvård. Kommer bilder från det senare, nu måste jag läsa på sagan Vanten. Hej och hå.

Pages:

Lämna en kommentar