Trötthet men ändå inte

Hjärnan ungefär som en deg efter en låång dag med fackligt möte och barnskrik. Men hey, jag vann en fight med det fightigaste barnet idag igen så jag är glad och nöjd. Victory! Det har varit en bra dag igen och det är skönt att även personalen uttrycker att de är nöjda med mig. Skönt värre ja. I morgon blir det 1,5h handledning på eftermiddagen, hjälp med uppgifter och prat om barnen och lite av verksamheten jag ska köra framöver. Woligt!

Roligt är det också att helgens träning (och efterföljande träningsvärk) har gett sån tokig mersmak att det blir ett pass idag igen. Jag tycker egentligen att kl 20:00-21:00 är lite försent för träning, men det är det enda som passar idag, så det får bli så helt enkelt! Är så himla sugen!

Idag fick jag hem tre hekto te som jag hade beställt av en i personalen på förskolan. Två svarta teer med smak av apelsin och choklad och choklad, rom, chili och vit choklad, och ett grönt med smak av vildkörsbär. Är inne på andra koppen nu, är ju tvungen att provsmaka alla ;). Jag ska nu pilla ihop ett par armband samt läsa igenom arbetslagets mål för verksamheten på förskolan innan jag byter om och tar mig till Friskis. Later alligator! Tjing!

Pages:

4 kommentarer till “Trötthet men ändå inte”

 1. Emilia skriver:

  Hej! Roligt att hitta din blogg med :) vad duktig du är på att fota!! Här kommer jag allt hänga lite :) Kram

 2. emma skriver:

  ska sjungas med melodin, vem-är-kungen-i-djungeln-låten, eller vad den nu heter :-p
  ”-vem är duktigast i skövde?
  -jo sara, sara!”

  fortsättning följer;-)

  DU är duktig du, om du inte visste det innan!

  du skulle oxåx hunnit till stationen så fort om du verkligen varit tvungen att fara med en speciell buss. när det verkligen gäller så är alla supersnabba! och starka, man har ju hört om människor som lyckas lyfta bilar vid olyckor, av ren adrenalinkick liksom. de hade aldrig lyckats lyfta de under vanliga omständigheter. så det var nog så det var för mig, en krissituation liksom, då är de bara o tuta o köra;-)

  NU blir de sängen! kram o natti

 3. Ida skriver:

  Ja det är verkligen skönt att ha det gjort. Man kan njuta av att vara hemma på ett helt annat sätt då :)

 4. Ida skriver:

  Tack så mycket. Jag kom upp lite tidigare idag i alla fall :) Ha en bra dag!

Lämna en kommentar