The little things

En mysig dag det här. En nystartar-dag. Jag har sett Sex and the city – the movie för tredje gången, hittat ett gäng nya intressanta bloggar och äntligen fått en härlig kvällspromenad med älskling. 40 minuter blev det i mörkret idag, kändes riktigt skönt! Men det var lite kallt, dags att investera i vettig mössa, halsduk och vantar igen. Så att man håller sig varm. Har kikat in olika set länge nu och vet nog vad det får bli. Är sugen på vitt :)

Clementinfrossa och te resten av kvällen, Greys och mys. I morgon ska jag vakna tidigare än de senaste dagarna, med mycket energi så jag orkar ta tag i alla viktigheter. Helgen närmar sig med stormsteg!


Me want… Bilder ärligt stulna från HM.com

Pages:

En kommentar till “The little things”

  1. […] otroligt lägligt det kom om man tänker på min önskelista från igår! Ett besök i morgon får det bli, fast med min tur kommer ju inte sakerna jag vill ha finnas […]

Lämna en kommentar