Synden straffar sig…

Ja, jag är en liten idiot. Det blev en rolig kväll igår, som för min del slutade vid 23:15-tiden då jag nästan inte hade någon röst kvar. Knas-sara. Borde följt sunda förnuftets råd att gå hem efter städet, men det är så svårt att lyssna på kloka tankar i huvudet när man har roligt. Well, jag får väl säga att det var värt det då.

Idag blir det i alla fall bara mys under täcket i soffan. Var tacksamt att få ställa tillbaka klockan en timma när man gick upp, dagen blev helt plötsligt väldigt lång och härlig. Det blir ingen matlagning här idag, vi lyxar i stället, och vattenkokaren får inte mycket vila. Te, té, the, teatime. Druckit tre stora koppar redan och tror faktiskt att rösten börjar återvända så smått. Skönt, även om det är tokigt hett att vara hes, haha ;D

I fredags köpte jag äntligen en orkide. Min första! Jag har velat ha orkideér jättelänge nu, och nu när det var extrapris så slog jag till på en. Jag har googlat och läst på massor om hur dom ska skötas, så jag hoppas att den ska leva längelänge och blomma många gånger. Nu vill jag ha fler!! Den ser lite ensam ut där i fönstret :)


Visst är den fiiiin?

Pages:

Lämna en kommentar