Sunday's ending here

Det här har nog varit en av de bättre söndagarna på länge. Vi har nördat vid datorerna, druckit te, sett Boog och Elliot och Sex and the City the movie, ätit pizza och fått lite städat för att lillebror kom förbi på en kaffe och lite prat innan det var dags för honom att ta tåget tillbaka till Göteborg. Sex and the city sålde dom på Maxi för 99,-! Det var ju inte extended-versionen då, men den ligger och väntar i Daniels dator :) Filmen var iaf en liten present till mig själv för att jag varit så duktig och klarat praktiken så bra. Ibland måste man få en belöning, och kanske en liten tröst till mig som evig sjukling. Halsen gör fortfarande ont trots 4 liter te och 94 halstabletter. Suck!

Snart har jag lyckats få ner hela Sims 2 också. Kanske inte världens mest vuxna dataspel, men jag behöver verkligen något att ”fastna” i, så att jag håller mig stilla och inte hoppar upp och ner i soffan hela tiden. Får se om det funkar! I morgon har jag bara en liten grej på förmiddagen, sen ska jag vila mera. Tisdag blir det plugg och allvar igen.

Nu ska jag försöka fastna i 16 blocks på 4:an. Hörs i morgon och tack för alla fina kommentarer på Fototriss-inlägget!

Pages:

Lämna en kommentar