Success

En bra språksamling blev det, jag, handledare och barn nöjda och glada. Lovely. Halsen fortfarande krasslig, dricker te dagarna i ända känns det som. Men vad gör det om hundra år? I morgon ska jag med 10 barn till Balthazar, sinnenas verkstad, där vi var med skolan i våras. Underbart roligt, det ser jag fram emot. Eftersom jag jublade så över att vi skulle dit så tyckte gulliga arbetslaget att jag minsann kunde få gå dit på torsdag med resterande 9 barnen också. Wiiiiiie!

14 oktober idag och jag har varit godisfri i två veckor. Oktober skulle bli godisfri månad, men tror att även november kommer att bli det. Goodie for me.


Stabilt!

Pages:

3 kommentarer till “Success”

 1. Emilia skriver:

  Härligt att det gick bra :) Jag ska ha min första språksamling om några veckor, är redan lite nervös… Duktig du är som har klarat godisförbud :) Kram

 2. Ida skriver:

  Duktig du är med godiset :)

 3. Christoffer skriver:

  Jag har också hållit mig borta från godis et cetera ett tag nu. Inte ätit glass sedan före insparken, och inte godis sedan någon vecka efter det. Det blev lite mycket sådant där ett tag, och med Ben and Jerrys så blev det ju inte billigare heller.

  Good for you, good for me.

Lämna en kommentar