Snopet

Jag var faktiskt ganska laddad när jag kom till förskolan idag, men då visade det sig att min handledare var hemma med sjukt barn och ville att jag skulle vänta med språksamlingen tills i morgon då hon är på plats igen. Gjorde inte så mycket iofs, har hunnit skriva lite mer på planeringen idag och tänkt över det lite extra. Mer laddad alltså! Har varit en väldigt bra dag idag annars, även om den var lång och lite stökig stundtals. Jag har fått en ny liten vän, en kramgo treåring som säger att hon älskar mig. Stackarn brukar stå och gråta hela förmiddagarna när vi är ute. Hemlängtan. Men idag har vi bakat massa sandkakor och hoppat från klätterträdet. Blivit vänner. Hon får gärna följa med mig hem.

Har varit på herrsittningsmöte nu i kväll, bestämt massa spex (eller?!) och jag tror att det kan bli en riktigt bra sittning. Känns inte så jobbigt att springa på möten då. Sen jag kom hem har jag ätit en halv grapefrukt och druckit en stor kopp te med en utrörd Vicks Blå-halstablett. Ska nu borsta tänderna och krypa ner i sängen med nya numret av Cosmopolitan som ramlade ner i brevlådan idag. Förlåt för tråkiga inlägg, fast det är ju mitt liv. Moahaha. Kind of.


Här ska jag krypa ner nu, älskade säng!

Pages:

En kommentar till “Snopet”

  1. Elan skriver:

    Otroligt fin sovplats ni har! Är så avis på sängstommen med hyllna bakom. Så vill jag också ha :-)

    Hoppas du har det bra och att helgen blir skön! KRAM

Lämna en kommentar