Ny header igen

Några timmars pill och lite soffhäng, så var headern bytt igen. Gillar den mer än den tidigare, den känns mer personlig och sara-aktig. Skönt det :) Vad tycker ni? Här myser vi framför Stjärnor på is, med varm choklad spetsad med baileys och malibu och vaniljglass. Blev inspirerad till chokladen av Emilia :) Det är faktiskt skönt att bara ta det lugnt, trots att jag var lite trött och kinkig vid 18-tiden då jag egentligen skulle anlänt till sittningen med älskling och bästa brudarna. Well well. Det blir fler gånger.

Nu ska jag se till att det hälls upp ett glas rött och sen krypa upp i den stora varma famnen här intill och leta reda på en bra film. Ha en mysig lördagkväll!


Stairway to heaven.

Pages:

2 kommentarer till “Ny header igen”

  1. Emilia skriver:

    Åh, roligt att höra att du blev inspirerad av chokladen :) visst var det gott? Kram

  2. Vaniljlatte skriver:

    Tycker du har en jättefin blogg! Har ju precis hittat dig, så jag kan ju inte jämföra med något.. men om det är okej att jag lägger till dig i min blogglista så jag kan fortsätta läsa? :)

Lämna en kommentar