När är det nog? ;)

Idag har jag ritat tre teckningar av The Poodles-Kicken (två när han åker skridskor och en när han står på scen) och två stycken på en annan av pudlarna som tydligen heter Jacob Samuel (eller Jakop Samel som Kalle skriver). Efter det fick jag rita tre nästan identiska teckningar av en häst i en hage med två flickor i ridkläder. Ritar man en sak så ska alla ha en exakt likadan teckning. Jag har nu officiellt slutat att rita prinsar och prinsessor, det har jag ritat typ 2000 stycken på de veckorna jag varit på dagis. Jag har tröttnat.


Hallå! Konstverk!

Sen har jag ju faktiskt varit på Balthazar idag. Har gjort en jättefin färgsnurra med paljetter på. Får pyssla mer där i morgon! Har haft gräslig huvudvärk och känt mig febrig i eftermiddag igen, trots att jag sov 8 sköna timmar i natt. Fick en viktig planering gjord så nu är jag redo för morgondagen (vilket blir en lååång dag med föräldramöte och allt på kvällen). Nu ska jag mysa med te och muffins.

Pages:

3 kommentarer till “När är det nog? ;)”

 1. zill skriver:

  Jag har ritat ungefär en miljon streck-kossor, sedan jag började inom barnomsorgen -03. Och så har jag vikt en herrans massa loppor ;). Bara de senaste veckorna har jag dessutom fått litervis med ekollon att stoppa i jackfickan, haha!

 2. Emilia skriver:

  Hej!
  Jag tyckte det var du som kom gående där.. men var inte säker så vågade inte vinka…

  Bathazar är roligt, får både stora och små :) Antar att barnen älskar att gå dit!

  Tack! Ja jag hoppas det går bra! :)
  Kram

 3. Ida skriver:

  Tack så mycket :)

  Ikea lamporna är fina, känns som att alla har dem bara :) hehe. Jag kollade på den rosa också för den ger ju så häftigt ljus, men sen bestämde mig för att de vita eftersom att de passar bättre hemma hos mig :)

Lämna en kommentar