Halsont och helg-i-sikte

Det blev faktiskt hela 12 timmar på praktikplatsen igår, med ett kort avbrott för en tur till ICA (100 m bort) och lite fruktshopping. När jag kom hem var jag så trött att jag nästan grät av utmattning och orkade inte sitta upp i ens fem minuter i soffan. Jobbigt. Har sovit jättedåligt inatt, känt mig febrig och haft ont i halsen. Hela dagen idag har jag gått med snuvigt huvud och ond hals, tack gode gud att dagis-dagen är kort i morgon. Jag slutar redan 14.

På kvällen i morgon måste jag jobba på kåren och på lördag är det bonna-sittning och dhisko med Mora Träsk som jag sett fram emot länge. Har dock bestämt att jag ska stanna hemma då om jag inte mår bättre. Måste verkligen vara pigg och kry nästa vecka, vi får ju inte ha några frånvarodagar alls under VFU:n och det är så svårt att hinna ta igen dagar efteråt. Skulle tränat ikväll, men det får bli vila och stora mängder varmt te istället.

Hoppas ni mår bra!

Pages:

Lämna en kommentar