Det där med vuxna beslut

Jag hatar att vara vuxen och ”smart”. Jag hatar att tänka ansvarsfullt. Just idag. Det var tungt att jobba igår, åtminstone stundtals. Huvudet var febertungt och gästerna var många. Det var dessutom ett par jobbare som droppade av under kvällen, så det blev ännu tyngre för oss andra. Men jag härdade ut, trots att jag borde gått hem och tagit en 10:a wiskey och lagt mig, som Scarface sa.

Idag är rösten sämre och näsan är täppt. Beslutet är lätt, men ändå så svårt. Har sett fram emot sittningen och festen med Mora Träsk och allt bra länge nu, men det blir inte av. Inte hela världen, men bitter är jag ändå. Jag vet ju att det smarta att göra är att vara hemma, spara (och få tillbaka) rösten och bli frisk så jag orkar med allt jag ska göra i veckan, praktik, möten och förhoppningsvis träning.

Jag ska göra det bästa av sitationen. Updates kommer senare, sen håller jag på med en ny header också, tröttnade ganska fort på denna. Tjing!


Vem har tagit min kexchoklad? Bild lånad från moratrask.se

Pages:

Lämna en kommentar