12h förskola idag

Om en halvtimma börjar jag ”jobba” på praktikplatsen och jag blir kvar där till närmare 21 ikväll eftersom vi har personalmöte eller något i den stilen. Tycker att det är ganska intressant med såna där möten, synd bara att jag jobbar till 16:30 och mötet börjar 17. Onödigt att åka hem emellan, får snarare knata iväg till ICA och köpa en yoghurt eller nåt så jag står mig hela kvällen.

Har i alla fall sovit gott i natt till skillnad från natten innan då en massa indier i huset tyckte att det var en bra idé att köra fest en måndagsnatt. Det, praktik igår och ganska långt möte i gårkväll gjorde att jag inte fick upp någon tisdags-tema-bild igår. Men den kommer nog ikväll istället, om jag inte slocknar såfort jag kommer hem.

Tråkigt inlägg detta, men det får man väl leva med ibland kanske. Måste borsta tänderna nu. Ha en fin dag!

Pages:

En kommentar till “12h förskola idag”

  1. Elan skriver:

    Hopas dagen går bra! Jag ska tänka på dig där vid åtta, nio när du bara vill hem! Kram på dig!

Lämna en kommentar