Who am I?

Söndag kväll och vi ser på The Bourne Identity och dricker Brämhults apelsinjuice. Jag är fortfarande inte ett dugg nervös för första dagen på VFU:n i morgon. Konstigt kanske, hade det varit för ett år sedan så hade jag varit jättenervös. Skönt att slippa det. Känner mig förberedd, laddad och sugen på praktik. Snäckans förskola, här kommer jag!

Nu ska jag kramas till filmen en stund och sen gå sista nattsvängen med Ville. Är riktigt trött, så det ska bli skönt att sova. 8:00 börjar jag i morgon, skönt att förskolan bara ligger 150m hemifrån :D Godnatt!


Hjärt-salami från brunch i dag

Pages:

En kommentar till “Who am I?”

  1. Elan skriver:

    Härligt med vfu i en förskola så nära hem :-) Det är man inte bortskämd med. Hoppas det går bra också – vad ska du göra?
    KRAM

Lämna en kommentar