What a day

8,5h första dagen på praktiken och min hjärna känns ungefär som en härligt trött deg. Har haft det underbart! Ungarna (19 st 4-5-åringar) är hur härliga som helst, personalen fantastisk, allt jättebra. Känns riktigt skönt, har redan haft min första lässamling, tagit konflikter, lärt mig namnen på de flesta och pratat mycket med personalen i arbetslaget om min tid där. Det kommer att bli en riktigt bra period.

Eftersom jag varit så grym idag förtjänar jag full avkoppling ikväll. Vi ska strax gå ut på en härlig promenad med Ville, sen blir det popcorn och kramar i soffan. Kanske blir lite bildredigering också, men tänker sova riktigt riktigt tidigt ikväll. I morgon är de full fart igen, VFU följt av möte och träning. Kommer nog vara ganska mör när den här veckan är över. Ska ju avsluta med kårjobb och eventuellt fest också. Jisses. Kill me now :p

Pages:

En kommentar till “What a day”

  1. Elan skriver:

    Jag undrade liksom bara vad dina uppgifter är denna gång? Alltid skoj att veta vad andra gör på vfu :-)

Lämna en kommentar