We don’t need no education?

Ytterligare en dag som spenderas på biblioteket! Är hemma på snabb lunch bara, min duktiga älskling hade lagat jättegod mat, så nu är jag mätt. Behöver nog bara en kopp kaffe… Har slitit duktigt på bibblan idag också, utvecklat och skickat vår undersökningsplan till handledaren igen för att få lite feedback, plus att jag har läst inför ett litteraturseminarium som vi har i nästa vecka och gjort nästan 4 sidor anteckningar i datorn tills dess. Duktigt va? Nu ska jag snart ge mig iväg tillbaka och förbereda ytterligare ett seminarium. Puh!

Ikväll ska jag träna med Emma och Kristina och färga håret, och så kommer det massa fjärilsbilder från Stockholm samt bilder på de två t-shirtarna jag köpte av Jenny igår. Håll utkik och ha det fint :)
 
Jympa med de här goa brudarna ikväll!

Pages:

2 kommentarer till “We don’t need no education?”

  1. Ida skriver:

    Tack så mycket :) Ja det är jättekul.
    Duktig du är med allt plugg :)

  2. Christina skriver:

    Söt blogg :)

Lämna en kommentar