Tuesday night och ett par semesterpics!

Haft en bra eftermiddag och kväll tillslut. Skolan känns tung och ibland är ledsenheten så tydlig att man inte vet vad man ska säga och jag håller käften och blir stel i stället, trots att jag bara vill väl. Nevermind. Jag och Daniel gick och åt mysig sushi-lunch på Voda mellan mina pass i skolan och det var ungefär lika otroligt gott som vanligt. Eftermiddagen har spenderats framför datorn, men jag har inte fått så mycket gjort som jag hade behövt/önskat. Jag får tydligen dåligt samvete så fort jag slappnar av lite numera. Måste träna bort det. En avslappningskurs kanske vore något?

Har i alla fall varit med Emmapemma på Friskis och svettats på jympagolvet under kvällen och det var ett riktigt roligt pass och jag kände mig hoppig och studsig. Alltid något! I morgon har jag och Heléné vår första handledning inför uppsatsen, redan klockan 8 ska vi vara där, så jag ska krypa till kojs nu så att jag orkar. Det blir en busy dag i morrn, hoppas jag hinner uppdatera mer om det i morgon. Roliga saker händer också!

Slutligen, ett par semesterbilder från Stockholm. Håller på och redigerar mångamånga bilder, men ligger otroligt mycket efter, så det dyker upp allt eftersom här. Bye.


Shoppingfika: espresso och iste, koffein och svalka.


Fontän @ Karlaplan typisch. Tror jag.


Daniel väntar vid hörnet vid Mauro Scoccos Sarah-7Eleven. Det är den faktiskt. På riktigt!

Pages:

Lämna en kommentar