The treetops are burning

Det är helt galet hur fort det gick från regnig skitsommar till höst. Idag har höstluften kylt rejält här. Haft en bra dag, det var nog bra med en promenad-start på dagen. Får bli så i morgon igen! Kom iväg ner till stan med Daniel, käkade sushi på Voda såklart (fast älskling åt nån nudelwok. haha, antecknar ni nu? :p) Sen blev det en tur på stan, men det blev inte mycket handlat. Shoppade ett par träningstoppar och några baslinnen. Tråkiga saker att lägga pengar på, men ibland måste man ju.

Blev ett svettigt jympapass med Emma på friskis också, riktigt skönt. Nu ska vi komma i form här ser ni! :) En detox-period, massa träning och ett försök till 95% vettig kost åtminstone. Det är då jag mår som bäst, både psykiskt och fysiskt. Det kommer krävas en himla god hälsa för att överleva fram till examen :p

Det är höst. Dags för te och mys under fleecefilt.


Bild och redigering by me

Pages:

Lämna en kommentar