Prayer for the weekend

Alltså, idag har jag haft bästa träningspasset på länge. Sådär när man känner att kraften och studskänslan aldrig riktigt tar slut, utan man fixar att ge 100% hela passet. Börjar verkligen hitta rätt. Gött! Pratade med mamma igårkväll, och snart börjar ju pappas enduro-jympa. Då vill det ju till att vara i form så jag orkar med, eller vad säger du pappsen? ;D

I morgon efter lunch tänker jag ta helg. En uppmuntringstur på stan med älskling, jag behöver verkligen kika på nya promenad/löparskor. Dom billiga jag köpte på Coop var ingen hit i längden, nu känns det som att dom försöker äta upp mina stackars fötter inuti eller något. Skoooskaaaav! Sen blir det matshopping och en sväng till hyrvideo-stället. Där kan man hyra 3 filmer (av dom på topplistan) i 3 dygn för 99 kr. Grymt. Fredag = tacos, fruktsallad, rödvin och film med Emmapemma. Mysigt värre. Lördag blir en riktig lyxkväll. Mer about that senare, för nu ska jag göra mig redo för sängen. Ordentligt med plugg från kl 8 i morgon, bäst att vara pigg. Night night!


Ah, check!

Pages:

Lämna en kommentar