Paint your colour over me

Nytränad och nyfärgad i håret. Nöjd som sjutton. Fick träna ensam och hade lust att skippa det, men jag tog mig i kragen och släpade mig dit och jag behövde inte ångra mig en sekund. Riktigt roligt och bra pass var det. Jag blev dessutom klar med mycket i skolan idag, har fixat båda litteratuseminarierna vi har i ena kursen, så jag kan sova gott. Härligt värre. Redigerat ett gäng bilder nu ikväll, så det blir nog ett inlägg till eller två.


Bild och redigering: moi. Regnskogen i Hagaparken.

Annars blir det nog tidigt i säng, det blir grupparbete kl 8 i morgon, sen är det helg i sikte! Och jag har en grym helg på gång, i morgon åker vi hem till mamma och pappa och hundarna över natten och på lördag blir det en kanonkul kräftskiva på kåren. Woooligt!

Pages:

Lämna en kommentar