Önskningar v/s verklighet

Önskningar:
Ligga under en filt i soffan och bläddra i Cosmopolitan, Solo och Topphälsa (har köpt alla tre den senaste månaden men aldrig fått ro att ens öppna dom) och mumsa choklad och dricka te hela eftermiddagen och kvällen. Ha en ladda-batterierna-dag, ensam hemma, slappandes. Få gå på spa. Få vara med mina hundar. Ett jobb till sambon. Egentid. En resa någonstans långt borta. En vinstlott. Mirakelmedel.

Verklighet:
Ska plugga ännu mer om John Locke. Dricka kaffe för att väcka min sovande hjärna. Ta en promenad, Sätta in pengar på spara-konto. Trötthet. Träna, äta nyttigt, skriva ut redovisningspapper. Rastlös. Stökig lägenhet. Se på TV, bli tröttare, gå och lägga sig. Sova dåligt, gå upp tidigt, redovisning osv osv osv

Jag har tydligen en down-vecka, trots positiva stunder. Jag behöver en förändring. En stor förändring. Ny lägenhet, jobb till honom, nya krafter, examen. Nu, helst. Innan jag deppar ner mig ännu mer. Isch.

Pages:

Lämna en kommentar