Mittwoch och fullbokad!

Goood morgon Sverige!

Status: Tokigt trött efter att ha gått upp 06:15 för att försöka vakna till i duschen. Har en oroande värk i ena örat, fryser och nyser, så jag vet inte vart det är påväg. Om 40 minuter har vi handledning för uppsatsen och därefter behöver vi nog skriva och vara duktiga framåt sisådär 15-tiden. 15:30 ska jag och Emma hem till Jenny för fika och klädvisning. Min fina vän säljer nämligen kläder från Asien sedan i somras och nu ska vi spana in utbudet! Klockan 18:30 ska jag och min älskling befinna oss på Valhall för att prova buggkursen som startar idag. Full rulle! Jag hoppas att allt ska gå bra :) 20:00 är det ju Idol igen, och då sitter jag förhoppningsvis med en stor kopp te i soffan med datorn i knät.

Vi hörs då om inte förr! Ha en bra onsdag.

Pages:

Lämna en kommentar