Luften på landet?

På tokigt mycket bättre humör, kan det vara luften på landet kanske? En fotopromenad med mycket bilder, posande, höstluft och hundstudsar och nu sitter vi i köket och försöker hålla mamma lite sällskap när hon lagar och fixar. Hemmagjord köttfärspizza står på menyn, och kanske ett glas vin, vem vet…? ;) Jag har i alla fall tänkt överge datorn nu, det är så skönt att göra det i bland, avkopplande liksom. Har ju ett ganska tajt förhållande med min laptop annars ;)

Nu är det helg hörni!


Bild: jag

Pages:

En kommentar till “Luften på landet?”

  1. Anna skriver:

    Jag kör igång en utmaning på min blogg med start imorgon, kolla gärna för mer information och hoppas att du har lust att vara med. :)

    http://kanjagblismal.blogg.se/2008/september/utmaning-din-svaghet.html

Lämna en kommentar