Idag, fast för två år sedan


2006-09-08 till idag.

Jag är ju tvungen att tillägna ett helt inlägg åt den här prinsen. Det är idag två år sedan vi bytte ringar här, nyinflyttade i vår första gemensamma lägenhet. Idag kommer jag knappt ihåg tiden före. Det är så fantastiskt att vara tillsammans med sin bästa vän och känna att känslorna inte bara finns där, dom blir starkare. Jag har svårt att finna ord ibland. Men jag skrattar fortfarande åt det rosa sko-minnet från Stockholm, då jag gick och letade höststövlar och helt plötsligt hittar Daniel bland rea-skorna på damavdelningen där han går och samlar ihop rosa skor till min pritty-in-pink-outfit. Helt på eget initiativ och jag fick försiktigt lägga fram att jag nog faktiskt var nöjd med att klänningen var chockrosa och nog tänkte ha svarta skor. Sötnos.

Eller som igår, när jag insåg att man nog egentligen inte behöver ha tjejkompisar när man är tillsammans med en så förstående kille. Det var ju seg söndag och jag är lycklig nog att ha en pojkvän som inte har något emot Sex and the city på TV:n sisådär 7h på raken. Men inte nog med det, han förfäras också över serie-killarnas grisiga sätt. Charlotte träffar i serien nån kille som inte vill dejta henne, men som ändå föreslår att dom ska ha sex och jag hör från Daniels håll en bekymrad suck: -Guys…

Det är nog bara att konstatera att världen vore liiiite bättre om alla killar vore som min prins ;) Grattis på 2-års-förlovningsdagen älskling :)

Pages:

En kommentar till “Idag, fast för två år sedan”

  1. emma skriver:

    ååå va gulligt! jag ska oxå hitta en sån prins! jag ska, jag ska! :-)

    GRATTIS till er båda!

    KRAM!

Lämna en kommentar