I morgon är en annan dag.

Den här terminen kommer döda mig, jag känner det redan. Jag orkar knappt sitta vid datorn, och det är ju något som jag älskar annars och alltid brukar orka. Jag hade bestämt mig för att idag skulle vara en dag för ny energi och glädje, men skolan tog musten ur mig helt. 8-16 är alldeles för långt för föreläsningar imo, att föreläsarna råkade vara snurriga tanter gjorde bara saken värre. Mensvärk och ont i huvudet när jag kom hem, så jag la mig i sängen och slumrade till och missade träning och allt. Jag får ta igen det i morgon.

Helgen var hur som helst kanon, det finns några bilder på rosa vackerheter som jag kanske kan visa. Annars så blir de garanterat photoshop för mig i morgon i vilket fall som helst, jag har ju som sagt massor med semesterbilder som jag längtar efter att redigera och lägga upp. Bland annat en sötbild på Daniel där han står och väntar utanför Mauro Scoccos Sarah-7Eleven. Coolt värre.

Dagens bautakram går till Heléné, klassens bästa, som kommer se till att jag överlever även denna terminen.

Tomorrow is another (better) day!

Pages:

2 kommentarer till “I morgon är en annan dag.”

 1. Heléné skriver:

  Nahh vilken sötnöt du är! Det är för övrigt du som kommer se till att jag tar mig igenom terminen =) Vi har kickat ass på att vara duktiga idag! Ses imon! Puss

 2. kristina skriver:

  Hej! Det var längesen =) Har saknat dig!! Hörde att ni hade kul i helgen, bra det.

  Sara, jag lovar att du kommer orka igenom denna terminen också, sen är väl du färdig och då kommer livet rulla på som hejsan! Jag har hört att läraryrket är ett roligt jobb med både mot och medgångar! Man ska ha lite motgångar i bland också faktiskt ;) För då njuter man desto mer när det går bra!

  Go Sara Go Sara!

  Tycker att vi hittar på nått snart va?! Krammmaaaaaar!

Lämna en kommentar