Ett fodral!

Skola ungefär klar för idag, lite tidigare än planerat och jag kan väl säga som så att: tuuusan så bra det gick idag! Handledningen blev precis som väntat, vår handledare tyckte inte att vårt ”syfte” var helt hundra. Efter en del brainstormande bytte vi riktning lite grann och ska nu göra en fallstudie istället för de tänkta ”vanliga” intervjuerna. Coolt värre. Dock är ämnet typ samma, alltså barn som far illa i hemmet. Kind of.

Nog om det! När jag var hemma över lunch beställde jag ett fodral/slimcase till min fina dator (som för övrigt varit i biblioteket för första gången idag) Jag har varit lite orolig för att ta med den till skolan utan något ”runt” den, så det blev det här fina:


Nöjd! Hoppas att jag blir det när den ramlar ner i brevlådan också, förhoppningsvis redan i morgon… :) Men, nu ska jag dricka en kopp te och sen möta Emma för att gå på fika och klädvisning hemma hos Jenny. Later alligator!

Pages:

Lämna en kommentar