En Emma-design ;)

Jag har haft roligt i flera timmar. Jag kollade inte på klockan på flera timmar. Jag började med en header till Emma och fixade sen till lite annat med färger och sådär på hennes blogg. Jag veeeeeeet att det är totalfusk i design-världen att fula med förinställda färger och sånt, men det är ju bara det jag kan göra ordentligt än så länge. Jag är glad att Emmasöt är nöjd med sin nystajlade blogg och jag hoppas på fler inlägg från henne framöver ;) Så här blev headern iaf:

Ganska snabbfixad och inte så komplicerad och så men… I like it anyway! Nu borde det verkligen vara sovdags för mig så att jag orkar upp och plugga i morgon förmiddag. Fler höstbilder blir det i morgon, och lite annat… Goooodnatt från trött Sara

Pages:

4 kommentarer till “En Emma-design ;)”

 1. emma skriver:

  TAAAAAACK SARA! Hur ska jag kunna återgälda detta??

  Kram o natti!

 2. Ida skriver:

  Väldigt fin design, passar bra nu till hösten :)

 3. zill skriver:

  Men, jag gillar den. Det måste liksom inte vara mer komplicerat än så. Det är jättefint!

 4. britnie spirs skriver:

  fin blogg .D!!!

Lämna en kommentar