Cold feet

Det är en sån där dag idag. En dag som börjar tidigt och blir ganska lång, så att man hinner med saker som man egentligen inte orkar, så att det istället blir en dag för slappande och ineffektivitet. Låter jag djup och svår nu? Haha. Jag gick upp 8 i dag också, släpade mig ut och körde min timmas powerwalk igen och fick ännu mer skoskav på båda fötterna så att jag knappt kan gå nu. Det var ju en bra start i alla fall. Har fått en del plugg och nödvändigheter undanstökat, lagat mat med älskling (jasminris med kyckling, sockerärtor och stekta kantareller i kokosmjölk och mumsig sallad med avocado, gurka och pappas tomater), ätit, haft bra msn-dejter med vänner, duschat och städat lite. Heja!

Men här är kallt. Min babe är ute och lämnar in arbetsansökningar på alla tänkbara ställen och jag fryser om fötterna. 17:30 tänker jag och Emma jympa, sen får det bli en mysig kväll i soffan med många koppar te, mys och en massa Photoshop. Ännu mer, alltså. Och planering av helgen. Mys!

Pages:

Lämna en kommentar